PUHELIN 0207 497 380
EtusivuCosta del Sol – MalagaFuengirola

Fuengirola

Fuengirola – matkat Fuengirolaan Oulusta!

Lomamatkat ja lennot Oulusta Fuengirolaan. Vuonna 2021 ei ole suoria lentoja Oulusta Malagaan, mutta varmistimme sinulle matkat hyvin yhteyksin näin:

 • Samat tutut ja hyvät hotellit kuin ennenkin
 • Lennot, hotellit ja kuljetukset yhdellä varauksella
 • Suomalainen matkatoimisto apunasi
 • Lennot Oulusta Helsingin kautta hyvin yhteyksin
 • Matkusta juuri silloin kuin haluat – lentoyhteydet nyt joka päivä!

Matkat ja lennot Oulusta Fuengirolaan varattavissa edullisesti ja helposti osoitteessa www.matkaporssi.fi.
Matkapörssi on suomalainen matkatoimisto, joka kuuluu Easyloman tavoin Lakeuden Matkat Oy:n omistukseen.

Räätälöi ja löydä lomasi Matkapörssin hakulomakkeella. Päivitämme tähän myös lähiaikoina parhaita lentopäiviä helpottaaksemme sopivan matkan löytämistä.
Kysy lisää asiakaspalvelustamme, autamme mielellämme!


Fuengirola matkakohteena

Fuengirolaan tullaan ennen kaikkea sen rannan ja lämmön vuoksi, mutta myös golfin pelaajat palaavat kerta toisensan jälkeen Fuengirolan kymmenille golf-kentille. Lapsille, nuorille ja muille hauskanpidosta kiinnostuneille löytyy myös vesipuisto Parque Acuático sekä huippusuosittu ja arvostettu eläinpuisto Bioparc Fuengirola. Kaupunki sijaitsee sopivan, noin 30 kilometrin matkan päässä Malagasta ja lentokentästä. Aurinkorannikon junaradan pääteasema on Fuengirolassa, joten Fuengirolasta on erittäin hyvät yhteydet junalla Malagan suuntaan. Junalippu Fuengirolasta Malagaan irtoaa muutamalla eurolla.

Fuengirola on melkein kaikille suomalaisille tuttu lomakohde ja lisäksi tuhansien suomalaisten asuttama lomakohde Costa del Solilla. Rantalomailu keskittyy ennen kaikkea 7 km pitkän rantakadun varrelle, jonka toisella puolella on houkutteleva hiekkaranta ja toiselle puolelle sijoittuvat hotellit, huoneistot ja ravintolat. Fuengirolan keskustasta puolestaan löytyy ihastuttavia kapeita katuja ja kivoja aukioita.

Fuengirolan ympäristöstä löytyy myös kymmeniä golf-kenttiä. Kaupungista on lyhyt matka alueen pääkaupunkiin Malagaan, jossa on vielä enemmän nähtävää, koettavaa ja shoppailtavaa. Malagaan pääsee helposti ja edullisesti esimerkiksi junalla.


Fuengirola shoppailu

Shoppailijalle Fuengirola on täydellinen kohde. Suuri kauppakeskus Miramar riittää melkein yksistäänkin useampaan shoppailureissuun, mutta lisäksi viehättävältä keskustan alueelta löytyy paljon tunnetumpia ja vähemmän tunnettuja liikkeitä. Kaikki tärkeimmät espanjalaiset muotiketjut ovat edustettuina niin Miramarin kauppakeskuksessa kuin kaupungin keskustassakin. Miramarin katolla pääset testaamaan taitosi karting-radalla!

Fuengirolan markkinat. Tiistaisin Fuengirolan feria-alueella on suuret markkinat, josta voi tehdä edullisia löytöjä!


Fuengirola sää

Sää Fuengirolassa on lämmintä aina toukokuusta pitkälle loka-marraskuulle asti. Kuumimmat kelit ovat keskikesällä heinä-elokuussa. Touko-kesäkuussa ja syys-lokakuussa kelit ovat mukaan lämpimät, mutta eivät liian kuumat!


Fuengirola nähtävyydet ja tekemistä

Mitä kaikkea voitkaan tehdä ihan Fuengirolassa? Katso alta lista ja poimi omalle lomallesi parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet Fuengirolassa.

 • Markkinat ja torit Fuengirolassa tiistaisin (Feria-alueella) ja sunnuntaisin
 • Vesipuistopäivä Parque Acuáticossa / Aquamijasissa
 • Reissu eläinpuisto Bioparc Fuengirolaan
 • Shoppailua kauppakeskus Miramarissa
 • Vierailu maurien vanhalla linnoituksella: Castillo Sohail
 • Aja muutama kilometri sisämaahan kuuluisaan valkoisen kylään Mijas Puebloon
 • Vierailu kuuluisalla härkäkukkulalla
 • Herkuttele illalla Fuengirolan ravintolakadulla
 • Kokeile uutta lajia, pelaa padelia!

Tänne muuttaneet tuhannet suomalaiset ovat tuoneet mukanaan myös lukuisia palveluita suomen kielellä, joten kokemattomalle lomailijalle se voi tuoda turvaa.


Fuengirola ravintolat

Fuengirolan ravintolatarjonta voi tuottaa valinnanvaikeuksia, nimittäin niin paljon hintalaatu-suhteeltaan hyviä ravintoloita Fuengirolassa on. Tunnetuin keskittymä rantakadun lisäksi on niin sanottu ravintola-katu, joka löytyy sataman ja keskustan välimaastosta. Myös gluteeniton ruokavalio on otettu huomioon yhä useammassa ravintolassa.


Fuengirola hotellit

Easyloma tarjoaa runsaan hotellivalikoiman Fuengirolassa. Itsellesi sopivimman majoituksen löydät helposti varaamostamme, haet ensin sopivat lähdöt ja sen jälkeen suodatat juuri oikeat vaihtoehdot näkyviin. Suosituimpia hotelleja muun muassa Nuriasol Apartments, Las Palmeras Hotel, Myramar Fuengirola, Fuengirola Beach, PYR Fuengirola ja Marina Park Select (ennen Club la Costa World).


Fuengirola kartta

Fuengirolan karttaa on helppo tutkailla Costa del Solin kohdesivun karttaosiosta. Myös jokaisen hotellin hotellitiedoista voit katsoa hotellin sijainnin kartalla. Katso kartalta esimerkiksi parhaat rantahotellit Fuengirolassa.


Fuengirola äkkilähdöt

Äkkilähtöjä Fuengirolaan löydät Matkapörssistä.


Lennot Fuengirolaan


 

Fuengirola

Fuengirola - matkat Fuengirolaan Oulusta! Lomamatkat ja lennot Oulusta Fuengirolaan. Vuonna 2021 ei ole suoria lentoja Oulusta Malagaan, mutta varmistimme ...
Lue lisää

Torremolinos

Torremolinos - matkat Oulusta! Torremolinos on oikein perinteinen lomakohde Costa del Solilla. Lomakohde tarjoaa huikeita hiekkarantoja, herkullista ruokaa ravintoloissa sekä viihtyisiä ...
Lue lisää

Benalmadena

Benalmadena - matkat Oulusta! Benalmadena on Aurinkorannikon viihtyisä, noin 65 000 asukkaan lomakaupunki. Benalmadena sijaitsee noin 15 kilometriä Malagasta rannikkoa ...
Lue lisää

Malaga

Malaga - matkat ja lennot Malagaan Oulusta! Malaga on Costa del Solin eli Aurinkorannikon suurin kaupunki ja myös Malagan maakunnan ...
Lue lisää

Marbella

Marbella - suoraan Oulusta! Marbella on Costa del Solin tyylikkyyttä edustava lomakohde, jossa lomailevat myös julkisuuden henkilöt. Matkaa Malagan lentokentältä ...
Lue lisää
© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress