PUHELIN 0207 497 380
EtusivuTOP5 shoppailupaikat Costa del Solilla

TOP5 shoppailupaikat Costa del Solilla

Kuuluuko sinunkin lomareissuihin olennaisena osana shoppailu? Et ole ainoa!
Mikäli olet menossa Costa del Solille, ja tykkäät shoppailla, olet menossa juuri oikeaan paikkaan!

Alle on listattu Costa del Solin alueen viisi parasta paikkaa tehdä herkullisia löytöjä ja viettää kunnon shoppailupäivä! Shop till you drop, sanoo amerikkalainen!


Shoppailu Fuengirolassa: Ostoskeskus Miramar

Miramarista on syytä aloittaa sen vuoksi, että Fuengirola on Costa del Solin alueen kohteista se suosituin, ja toiseksi Miramar on huikea! Kauppoja löytyy joka lähtöön, kahvila- ja ruokatarjontaa on sopivasti, kauppakeskuksen sijainti on hyvä, ja Miramarin katolla voit käydä ajamassa kartingia! Keskustasta ja Fuengirolan juna-asemalta matkaa on kaksi kilometriä.

Vaatekauppoja Miramarissa on esimerkiksi:

  • Adidas, Bershka, Desigual, C&A ja C&A Kids, Guess, H&M, Mango, Primark, Pull & Bear, Stradivarius, United Colors of Benetton, Zara, Zara Home ja monia muita

Kahviloita ja ravintoloita löytyy mm. seuraavia:

  • Costa Coffee, Dunkin’ Coffee, Smöoy, Burger King, Foster’s Hollywood, KFC, PadThaiWok, Subway ja The Good Burger

Yhteenvetona, Fuengirola ja shoppailu ovat täydellinen sanapari.

P.S. Hotelleja tämän kauppakeskuksen lähellä ovat muun muassa Myramar Fuengirola ja Fuengirola Beach (molemmat ovat aivan kauppakeskuksen vieressä).

P.P.S. Yhdistä Miramar-päivään vierailu Sohailin linnaan, hienoon keskiaikaiseen linnoitukseen kukkulalla meren rannalla.

Kauppakeskuksen nettisivuihin voit tutustua täältä. Fuengirolaan matkakohteena voi tutustua tarkemmin täältä.


Plaza Mayor

Outlet-ostoskeskus Plaza Mayor Malagassa, Costa del Solilla

Torremolinoksen ja Malagan puolivälissä sijaitsee valtava ostoskylä Plaza Mayor. Sinne pääsee helposti vaikkapa junalla, pysäkki on juuri ostoskeskuksen kohdalla, aivan sisäänkäynnin vieressä. Plaza Mayor on paikallista andalusialaista tyyliä kunnioittava ulkoilmakeskus. Avonaiset käytävät ja aukiot toimivat mainiosti hyvällä säällä.

Vaatekauppoja Plaza Mayorissa on esimerkiksi:

  • Bershka, Desigual, H&M, Jack & Jones, Mango, Mayoral, Nike Factory Store, Pull & Bear, Stradivarius, Tommy Hilfiger, Zara, Zara Home ja kymmeniä muita

Ruoka- ja kahvittelupaikkoja löytyy muun muassa:

  • Dunkin’ Coffee, Yougurteria Danone, Burger King, McDonal’s, Taco Bell, The Good Burger ja paljon muita

Plaza Mayorin nettisivuihin voit tutustua täältä.


Malagan kaupunki ja Calle Marques Larios katu

Calle Marques de Larios, shoppailukatu Malagan vanhassakaupungissa

Shoppailu Malagan vanhakaupungin idyllisessä ympäristössä ostoskeskusten sijaan on piristävää! Kauniit kapeat sivukujat, niin kliseiseltä kuin se voikin kuulostaa, ovat oikeasti idyllisiä kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen. Shoppailun ohessa taukoa totisesti välillä tarviikin. Leveän pääkadun Calle Marques Lariosin varrella on paljon suurien ja tunnettujen merkkien liikkeitä.

Pääkadulta ja läheisiltä sivukujilta löytyy melkein kaikki samat liikkeet kuin kauppakeskuksista ja joitakin lisäksi mitä ei ostoskeskuksista löydy, eli muun muassa:

  • Bershka, Zara, Springfield, Pull & Bear, Deigual, Victoria’s Secret, United Colors of Benetton, Mango ja kymmeniä muita vaateliikkeitä, kahviloita, ravintoloita jne.

P.S. Malagan kaupungista loistava kirjoitus löytyy Tämä matka -blogista: Malaga – Costa del Solin helmi, ei turrepaikka!


 Ostoskeskus La Canada Marbellassa

La Canada ostoskeskus Marbellassa, Puerto Banus sataman lähellä

Yhdistä samalla vierailulla Puerto Banuksen upea satama Marbellassa ja shoppailu La Canada ostoskeskuksessa.

Marbellassa, pari kilometriä keskustasta, sijaitsee kuuluisa La Canadan ostoskeskus. Kulku Marbellaan hoituu parhaiten bussilla tai vuokra-autolla, sillä ostoskeskus sijaitsee aivan moottoritien vieressä. Samalla kun tutustut Marbellan kaupunkiin (ja Puerto Banuksen huvivenesatama-alueeseen varsinkin), kannattaa hyödyntää La Canadan shoppailumahdollisuudet!

Loistavia liikkeitä löytyy nimittäin paljon. Tässä esimerkkejä:

  • Adidas, Bershka, Foot Locker, C&A, Desigual, G-Star, Lacoste, Mango, Pull & Bear, Stradivarius, Benetton, Zara ja lähes liian paljon muita liikkeitä

Nälissään ei tarvitse olla La Canadassakaan:

  • Burger King, Costa Coffee, KFC, McDonalds, M-Wok, Sushi Bar ja monia muita

La Canadan nettisivuihin pääset tutustumaan täältä.


Ostoskeskus Larios Centro Malagassa

Malagan shoppailumahdollisuudet ovat loistavat

Yhdistä Malagan visiittiin käynti kauppakeskus Larios Centrossa.

Yli 150 liikettä hyvien yhteyksien päässä Malagassa. Sitä on Larios Centro. Monet käyvät Larios Centrossa nimenomaan Primarkin vuoksi, mutta monia muita houkuttelevia liikkeitä löytyy tästäkin ostosparatiisista. Jos käyt Malagan kaupungissa, ja Calle Marques Lariosin ostoskadut ei ole tarpeeksi (etkä innostu outlet-kylä Plaza Mayorista), Larios Centro Primarkeineen on varsin varteenotettava vaihtoehto!

Muutamia liikkeitä esimerkkinä:

  • Bershka, Jack & Jones, Mayoral, Primark, Pull & Bear, Stradivarius, Benetton, Zara ja monia muita!

Kauppakeskukseen voit tutustua tarkemmin täältä.


Kiinnostuitko? Varaa matkasi Costa del Solille (suorin lennoin Oulusta) nyt ja lähde tarkastamaan listan shoppailupaikat!

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress